יום שני, 6 בספטמבר 2010

אור בא לבשל - Or Came to Cook


מנה שלישית: ג'מבו טורטליני במילוי קולורבי, דניס וגבינה צפתית.

בצק לפסטה:
250 גרם קמח לבן
6 חלמונים
1ביצה

מערבבים את כל החומרים. לשים היטב לבצק חלק וקשה. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
מעבירים את הבצק במכונת פסטה עד לעובי מספר 7. חותכים את עלה הבצק לריבועים גדולים, ממלאים ומקפלים לטורטליני.






מילוי:
1 קולורבי חתוך לקוביות
2 לימונים
2 כפיות עלי טימין
מלח
פלפל
סוכר
2 שיני שום
דניס אחד נקי מעור ועצמות
שמן זית
30 גרם צפתית מפוררת

בתוך מעטפת נייר כסף אטומה היטב אופים לפחות שעה בתנור שחומם ל 200 מעלות, קולורבי, לימון חתוך לקוביות, שמן זית, מלח, פלפל, כפית סוכר.
מניחים דניס בקלחת, מציפים בשמן זית. מוסיפים טימין, מיץ מלימון אחד ושיני שום שבורות. מבשלים על אש נמוכה מאוד עד שהדג מלבין לגמרי.
קוצצים ומועכים את תערובת הקולורבי האפויה. מפוררים לתערובת את הדג (ללא השמן). מוסיפים את הצפתית המפוררת ומערבבים.
ממלאים את הטוטרליני ומבשלים במים רותחים כדקה וחצי.






רוטב לפסטה:
6 עגבניות מקולפות קצוצות דק ללא גרעינים
פרוסות דקות מרבע לימון
בצל סגול פרוס דק
שמן זית
מיץ לימון
מלח

מערבבים את כל החומרים.






Jumbo Tortellini Filled with Kohlrabi, Sea Bream and Salty White Cheese:

Pasta Dough:

 White Flour 250 GR
 Egg yolks 6
 Egg 1

Mix all the ingredients. Knead into smooth and hard dough. Wrap with plastic foil and place in fridge for one hour. Then run through a pasta machine up to level 7. Cut the flattened dough into large squares, fill and fold to tortellini shape.

The Filling:

Diced kohlrabi 1
Lemons 2
Thyme 2 tea spoons
Salt
Pepper
Sugar
Garlic cloves 2
One filleted and skinned sea bream
Olive oil
Crumbled salty white cheese 30 GR

Heat and oven to 200 Celsius and place in a sealed aluminum foil wrap the kohlrabi, diced lemon, olive oil, salt, pepper and one tea spoon of sugar.

Place the fish in a small sauce pan and cover with olive oil, add thyme, lemon juice from one lemon and broken garlic cloves. Cook on a very small fire until the fish is completely white.

Mash and chop the baked kohlrabi. Then crumble the fish (without the oil) into the mash. Add the crumbled cheese and mix. Fill the tortellini and cook in boiling water for about a minute and a half.

Sauce for the pasta:

Pealed, seedless and diced tomatoes 6
Thin slices taken from a quarter of a lemon
Finely sliced red onion
Olive oil
Salt

Mix all ingredients 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

כל תגובה תתקבל בברכה:)