יום חמישי, 9 בספטמבר 2010

סלט ירוק עם תאנים ופרמז'ן - A Green Salad with Figs and Parmigiano Cheese






5 תגובות:

  1. נראה מעולה ויש לי גם תאנים !
    איך עשית?


    תודה

    השבמחק
  2. אנונימי/ת: מאחר ולא אני הכנתי, ביקשתי מאמא שלי שתנדב הוראות:
    עלים ירוקים- אורוגולה, רוקט, חסה, אנדיב קרועים או חתוכים. תאנים חתוכות לרבעים, גרעיני דלעת קלויים, פרמז'ן מגורר בעזרת קולפן.
    לתיבול, חומץ בלסמי, שמן זית, מלח ופלפל.

    השבמחק
  3. נהדר , תודה :-)

    השבמחק
  4. לא הייתי בטוחה לגבי הרוטב, היה לי הרגשה שאולי להוסיף משהו יותר מתוק כמו קצת חרדל דיזון עם דבש להעשיר את התאנים או אולי סילאן.

    אני אנסה תודה

    השבמחק

כל תגובה תתקבל בברכה:)