יום ראשון, 12 בספטמבר 2010

רביולי סלק במילוי דלעת שקדים וגבינות ברוטב פסטו עירית - Beetroot Ravioli Filled with Pumpkin, Almonds and A Selection of cheeses in Chives Pesto Sauce











9 תגובות:

  1. שיואו... מתי עשית/אכלת את זה??..............

    השבמחק
  2. זו מנה שהשתתפה בארוחת חג. ומרינה, אין לזה טעם של סלק, זה רק בשביל הצבע :)

    השבמחק
  3. תמונות סקסיות להפליא - נהדר!
    דורית

    השבמחק
  4. מעלפים!איזה צבע!
    אני רואה שהמכונה עובדת שעות נוספות :-)

    מגי

    השבמחק
  5. צילום מדהים.
    מומלץ אצלי ב "צילום"
    אסתי כ.
    http://hamimlatsim.blogspot.com/2010/11/3011-2511.html

    השבמחק
  6. איפה אפשר לאכול את זה היום?

    השבמחק
  7. מיכאל, אפשר להכין לבד :)
    את המנה הכנתי לארוחת ערב משפחתית. מזממממן!

    השבמחק

כל תגובה תתקבל בברכה:)