יום חמישי, 29 ביולי 2010

קונדיטוריה - Pâtisserie


השבוע הזדמן לי לבקר בקורס קונדיטוריה של מקצוענים. חוץ מזה שהיה טעים ומשמין, הוספתי לי עוד כמה תמונות למאגר. הכי מרגש היה לצפות בסטודנטים מתכוננים להגיש לאורחים את המטעמים שהכינו במשך ימים. 










This week I went for a visit at a pro Pâtisserie class. Besides the fact it was all tasty and fattening, I added some more photos to my stock. The most exciting part was to watch the students prepare to serve the gusts the delicacies they worked hard on for days.



5 תגובות:

  1. ואיפה אני ?
    :-(

    אוהבת אותך הוד כישרונותך !!

    השבמחק
  2. יו איזו תמונה הורסת , כל החושים ובלוטות הטעם עובדים בניוטרל באמצע הלילה , ואני מורעבת.............

    ואני רק שאלה , מה קוטר המחבת בו השתמשת ?

    חן , חן על תגובתך .

    אגב , ניסיתי כבר מס' פעמים להרשם לעידכונים ודרכי לא צלחה , ניסיתי את מזלי שוב היום .....

    סופ"ש נעים וטעים ,
    שרית-ב

    השבמחק
  3. הי שרית,
    את בטח מתכוונת לתמונת הפנקייק, נכון? כי בתמונות פה אני לא הכנתי כלום. לעומת זאת, את הפנקייק אפשר להכין גם במחבת ענקית. הבלילה לא נוזלית מאד ולכן את מחליטה על גודל הפנקייק שאת רוצה. פשוט לצקת בעדינות.
    תודה על המחמאות, מקווה שתבואי לבקר שוב בקרוב.
    אם את עדיין לא מצליחה להרשם לעדכונים, כתבי לי למייל ואנסה לפתור את הבעיה.

    תודה!

    איה

    השבמחק
  4. צילומים מדהימים, אוהבת מאוד ויכולה לאמר לך באחריות שביקרת בבית הספר הטוב ביותר בארץ.

    מגי

    השבמחק
  5. הי מגי, ככה זה גם הרגיש. בהחלט בי"ס נהדר.

    השבמחק

כל תגובה תתקבל בברכה:)