השבוע הזדמן לי לבקר בקורס קונדיטוריה של מקצוענים. חוץ מזה שהיה טעים ומשמין, הוספתי לי עוד כמה תמונות למאגר. הכי מרגש היה לצפות בסטודנטים מתכוננים להגיש לאורחים את המטעמים שהכינו במשך ימים.
This week I
went for a visit at a pro Pâtisserie class. Besides the fact it was all tasty
and fattening, I added some more photos to my stock. The most exciting part was
to watch the students prepare to serve the gusts the delicacies they worked
hard on for days.
ואיפה אני ?
השבמחק:-(
אוהבת אותך הוד כישרונותך !!
יו איזו תמונה הורסת , כל החושים ובלוטות הטעם עובדים בניוטרל באמצע הלילה , ואני מורעבת.............
השבמחקואני רק שאלה , מה קוטר המחבת בו השתמשת ?
חן , חן על תגובתך .
אגב , ניסיתי כבר מס' פעמים להרשם לעידכונים ודרכי לא צלחה , ניסיתי את מזלי שוב היום .....
סופ"ש נעים וטעים ,
שרית-ב
♥
הי שרית,
השבמחקאת בטח מתכוונת לתמונת הפנקייק, נכון? כי בתמונות פה אני לא הכנתי כלום. לעומת זאת, את הפנקייק אפשר להכין גם במחבת ענקית. הבלילה לא נוזלית מאד ולכן את מחליטה על גודל הפנקייק שאת רוצה. פשוט לצקת בעדינות.
תודה על המחמאות, מקווה שתבואי לבקר שוב בקרוב.
אם את עדיין לא מצליחה להרשם לעדכונים, כתבי לי למייל ואנסה לפתור את הבעיה.
תודה!
איה
צילומים מדהימים, אוהבת מאוד ויכולה לאמר לך באחריות שביקרת בבית הספר הטוב ביותר בארץ.
השבמחקמגי
הי מגי, ככה זה גם הרגיש. בהחלט בי"ס נהדר.
השבמחק