יום שבת, 17 ביולי 2010

תפוח אדמה סגול - Purple Potato


בינתיים הקרבתי אחד לבדיקה. הוספתי לתפוחי אדמה צהובים שנאפו בתנור לפני כמה ימים. טעמו הזכיר קצת ערמונים. נשארה קופסה שלמה של הפלא הצבעוני הזה, למישהו יש רעיון מה כדאי לעשות איתם? מבטיחה לצלם את המנה הנבחרת. 







Meanwhile I sacrificed one of them for experimenting. I added it to normal yellow potatoes that were baking in the oven a few days ago. It tasted a bit like chestnuts. There is still a whole box of this colorful miracle. Does anybody have an idea what to do with them? I promise to photograph to chosen dish.




4 תגובות:

  1. הם באמת מדהימים..  

    השבמחק
  2. זה אמיתי?! זה אכיל?! מה זה?

    השבמחק
  3. איזה יופי!
    איפה מוצאים דבר כזה? ומה הטעם?

    השבמחק

כל תגובה תתקבל בברכה:)