בינתיים הקרבתי אחד לבדיקה. הוספתי לתפוחי אדמה צהובים שנאפו בתנור לפני כמה ימים. טעמו הזכיר קצת ערמונים. נשארה קופסה שלמה של הפלא הצבעוני הזה, למישהו יש רעיון מה כדאי לעשות איתם? מבטיחה לצלם את המנה הנבחרת.
Meanwhile I sacrificed one
of them for experimenting. I added it to normal yellow potatoes that were
baking in the oven a few days ago. It tasted a bit like chestnuts. There is
still a whole box of this colorful miracle. Does anybody have an idea what to
do with them? I promise to photograph to chosen dish.
הם באמת מדהימים..
השבמחקזה אמיתי?! זה אכיל?! מה זה?
השבמחקלגמרי אמיתי:)
השבמחקאיזה יופי!
השבמחקאיפה מוצאים דבר כזה? ומה הטעם?