בפעם הקודמת שאפיתי עוגת שמרים, היא נזרקה לפח אחרי שזכתה לכינוי "לחם עם שוקולד" (ולא בקטע טוב). התקרית הזו גרמה לי להדחיק את קיומה של הקוביה האפורה הזו עד שנתקלתי השבוע בהסבר הפשוט והנגיש של מגי. זה הפך לפרויקט השבת שלי שנגמר בתרועת ניצחון. קראנץ אחד ממולא בנוטלה, השני בחלבה ושוקולד לבן ואת השאר הפכתי לעוגות קינמון עם קצת ברס.
The last time I
Baked a yeast cake it received the title "Chocolate Bread" (and not
as a compliment). This incident made me ignore the existence of this gray cube
until I ran into a simple explanation by Maggie. This became my
Saturday project that ended with much success. I filled the first one with
Notella, the second with Halva and white chocolate, and the third with cinnamon
and caramelized hazel nuts.
איזה יופי, הצילומים שלך מעלפים אך מעבר לכל, אני שמחה מאוד שהצלחת וששמחת במעשה ידייך להתפאר.
השבמחקמגי
היי,
השבמחקגם אני הכנתי בסופ"ש שעבר עוגת שמרים לפי הוראותיה של מגי. טוב שהזכרת לי להודות לה...
אני שמחה לקרא שהמשימה הצליחה התמונות שלך מרהיבות.
אין כמו עוגת שמרים של בית, נכון?
תודה.
תודה מגי, הכל בזכותך!
השבמחקואלפי: ריח של עוגה בתנור וטעם של מאפה שמרים זה הכי כיף, במיוחד בשבת :)