יום ראשון, 18 ביולי 2010

עוגת שמרים - Yeast Cake


בפעם הקודמת שאפיתי עוגת שמרים, היא נזרקה לפח אחרי שזכתה לכינוי "לחם עם שוקולד" (ולא בקטע טוב). התקרית הזו גרמה לי להדחיק את קיומה של הקוביה האפורה הזו עד שנתקלתי השבוע בהסבר הפשוט והנגיש של מגי. זה הפך לפרויקט השבת שלי שנגמר בתרועת ניצחון. קראנץ אחד ממולא בנוטלה, השני בחלבה ושוקולד לבן ואת השאר הפכתי לעוגות קינמון עם קצת ברס.  









The last time I Baked a yeast cake it received the title "Chocolate Bread" (and not as a compliment). This incident made me ignore the existence of this gray cube until I ran into a simple explanation by Maggie. This became my Saturday project that ended with much success. I filled the first one with Notella, the second with Halva and white chocolate, and the third with cinnamon and caramelized hazel nuts.


3 תגובות:

  1. איזה יופי, הצילומים שלך מעלפים אך מעבר לכל, אני שמחה מאוד שהצלחת וששמחת במעשה ידייך להתפאר.

    מגי

    השבמחק
  2. היי,
    גם אני הכנתי בסופ"ש שעבר עוגת שמרים לפי הוראותיה של מגי. טוב שהזכרת לי להודות לה...
    אני שמחה לקרא שהמשימה הצליחה התמונות שלך מרהיבות.
    אין כמו עוגת שמרים של בית, נכון?
    תודה.

    השבמחק
  3. תודה מגי, הכל בזכותך!
    ואלפי: ריח של עוגה בתנור וטעם של מאפה שמרים זה הכי כיף, במיוחד בשבת :)

    השבמחק

כל תגובה תתקבל בברכה:)