יום שלישי, 8 ביוני 2010

נתחי עוף בפלפלים וחלב קוקוס

חוץ מלהשתעשע עם העדשה החדשה שלי היום, רציתי גם לבשל ארוחת ערב. במיוחד אחרי אתמול שחיסלנו מגש משפחתי של פיצה מטונפת. תבשיל שלוקח לי להכין בדרך כלל חצי שעה, לקח הפעם 3 שעות. וזה כי עצרתי אחרי כל שלב, שטפתי ידיים וצילמתי מכל זוית אפשרית. היום לחצתי על הכפתור לא פחות מ 300 פעמים אם לא יותר.

בגלל שצילמתי המון במהלך הבישול, הפעם ערכתי חלק מהתמונות לקולאז', כדי לא להעמיס על הפוסט


חומרים: הכנה:


בצל אחד חתוך לקוביות

שלוש שיני שום פרוסות

שמן זית לטיגון......................................... מטגנים קלות


שתי גמבות חתוכות לקוביות

גזר אחד חתוך לקוביות............................. מוסיפים לבצל ומבשלים עד שהירקות קצת מתרככים


חופן חמוציות או אוכמניות מיובשות

חופן אגוזי קשיו לא קלויים......................... מוסיפים לסיר ומערבבים


פפריקה מתוקה

קארי צהוב

מלח

פלפל...................................................... מתבלים לפי הטעם ומערבבים


קופסה אחת של חלב קוקוס....................... מוסיפים לתערובת שבסיר, מערבבים ומבשלים עד שרותח


חזה עוף חתוך לנתחים קטנים.................... מוסיפים לרוטב שנוצר, מורידים את לחום בינוני ומבשלים

כ 15 דקות עד שנתחי העוף מוכנים לאכילה. מגישים עם אורז.




בתאבון!





















7 תגובות:

  1. למה אני לא מקבלת עדכונים ?
    נרשמתי !!!
    :-(
    אני הרוסה על הבלוג שלך ועל הצילומים הפורנוגרפיים האלו.

    נשיקות
    ארי

    השבמחק
  2. תודה! איזה כיף!
    לבקשתך הוספתי גם עדכונים במייל, את יכולה להרשם שוב.

    השבמחק
  3. הי,
    קודם כל בהצלחה בבלוגך החדש.
    התמונות משגעות.
    והמנה הזו נראית מעולה.
    אמא לסכרתי,
    קולגה..

    השבמחק
  4. יא, תודה! (Vולכת לשוטט בבלוג שלך...)

    השבמחק
  5. מתכון מעולה ותמונות מעולות!

    השבמחק
  6. תודה! אם ניסית, ספרי איך יצא...

    השבמחק

כל תגובה תתקבל בברכה:)