יום שני, 28 ביוני 2010

נודלס


חזרנו מהכנרת עייפים, מלוכלכים ומורעבים. אז אחרי שנת צהריים ומקלחת חיטוי יסודית עברנו לארוחת ערב, מהסוג הבסיסי, מהיר ומשביע. 

חומרים.....................................................הכנה

בצל יבש אחד חתוך לקוביות
שלוש שיני שום פרוסים דק
שמן לטיגון ................................................מטגנים להזהבה במחבת או בווק                          

גמבה אדומה אחת חתוכה גס
שני גזרים חתוכים לרצועות
רבע פלפל ירוק חריף קצוץ.............................מוסיפים לטיגון קצר

נבטים
כרוב חתוך לרצועות.....................................מוסיפים לקראת הסוף, שלא יתרככו יותר מידי

חזה עוף חתוך לנתחים קטנים
חופן אגוזי קשיו
רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
מלח ........................................................מוסיפים לתערובת הירקות ומטגנים עד שהעוף מוכן

נודלס מבושלים 2 דקות במים רותחים................מקפיצים קלות במחבת
קצת בצל ירוק קצוץ.......................................בסוף, לקישוט








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

כל תגובה תתקבל בברכה:)