יום שישי, 6 באוגוסט 2010

עוגיות קוקוס ושוקולד לבן -Coconut and White Chocolate Cookies


בימים סוחטים אלה שבהם הקשר היחיד שלי למקרר הוא שבא לי לעבור לגור בתוכו, אני מחכה להזדמנויות אפייה כדי לצלם. אז הפעם הוזמנתי לבקר חבר חדש שגר ממש כמה דקות ממני, ואני מנצלת את ההזמנה לאפיית עוגיות חברות. הן לקחו בדיוק חמש דקות ערבוב ועוד חמש דקות 'כדרור'. ובזמן האפייה חזרתי להשתרע במרפסת ולחכות לרוח שתציל אותי.

200 גרם חמאה רכה
150 גרם סוכר חום
2 ביצים
כפית תמצית וניל
כפית אבקת אפיה
100 גרם קוקוס
50 גרם שקדים גרוסים
350 גרם קמח לבן
150 שוקולד צ'יפס לבן

מוסיפים לקערה את החומרים על פי הסדר ובין לבין מערבבים. בסוף מתקבל בצק שומני ולא דביק.
עד שהתנור מגיע לחום של 180 מעלות, מכדררים כדורים קטנים של הבצק ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
אופים 15 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.










In those exhausting days that make me want to move in to my fridge, I wait for baking opportunities in order to photograph. This time I was invited to a new friend's house which is just a few minutes away. I am taking advantage of this invitation and baking friendship cookies. They took five minutes to mix and five more to form into small balls. While they where in the oven I went back to the balcony and waited for the breeze to save me.

Soft butter 200 GR
Brown sugar 150 GR
Eggs 2
One teaspoon of vanilla extract
One teaspoon of baking powder
Coconut powder 100 GR
Crushed almonds 50 GR
White flour 350 GR
White chocolate chips 150 GR

Place the ingredients in a bowl according to the list and mix as you go. Finely you will get fatty and not sticky dough. Heat up the oven to 180 Celsius and at the mean while create small balls of cough and place them on a baking dish with baking paper. Bake for 15 minutes or up to the point where they start becoming golden.

2 comments:

  1. תמונות‏ ‏קשות‏ ‏אפילו‏ ‏שאני‏ ‏גר‏ ‏בקומה‏ ‏מעל,‏ ‏בפריזר.
    מ

    השבמחק
  2. הצילומים שלך עושים לי חלושס, בחיי.
    אני מכורה לצילומי אוכל טובים, כאלה שמרעידים את נימי נשמתי ואלו שלך, בהחלט גורמים לזה.

    מגי

    השבמחק

כל תגובה תתקבל בברכה:)